Jumat, 14 Mei 2010

Restaurant Torenhoeve, Rotselaar

Restaurant Torenhoeve in Rotselaar is located near the soccer field of the town. It has a nice garden to enjoy summer evenings with a glass of wine or a beer. The style of the interior and also the dishes is rather old fashioned so don't go looking for creativity. The ingredients and preparation of the food is good. Below you see pictures of a salmon & swordfish Carpaccio and a typical Belgian dish called Orlof roast. It's a roast of piglet with cheese and cream sauce. I could not resist adding a picture of my wife near the restaurant.

Restaurant Torenhoeve is gelegen naast het voetbalveld van Rotselaar. In de zomer kan je genieten van een glas wijn of een biertje in de mooie tuin. De stijl van het interieur alsook de gerechten is wat ouderwets, verwacht dus geen nieuwigheden of creativiteit. De gebruikte ingredienten alsook de gerechten zijn goed. Hieronder zie je foto's van een zalm & zwaardvis carpaccio en een typisch Belgisch gerecht, Orlofgebraad. Het gebraad van een big is gegratineerd met kaas en wordt opgedient met een roomsaus. Ik kon het niet nalaten nog een foto toe te voegen van mijn vrouw aan het restaurant.

Kristel Pardon
Restaurant Torenhoeve Rotselaar
Restaurant Torenhoeve Rotselaar
Restaurant Torenhoeve Rotselaar
Previous restaurant article: Restaurant La Tulipe, Middelkerke

Return to main page

Tidak ada komentar:

Posting Komentar