We schrijven niet zoveel artikelen over Brasseries omdat het moeilijk is een zaak van hoge kwaliteit te vinden dat geen restaurant is. Hier in Nijvel word je geconfronteerd met een soortgelijke situatie, de keuken is zeker goed genoeg om de naam restaurant te dragen. Zowel brasserie als restaurant staan dan ook vermeld op hun zakenkaartje. Op het menu vind je klassieke gerechten zoals: mosselen, steak, Carpaccio, pasta.... Ze hebben ook een krijtbord waarop de suggesties van de Chef staan genoteerd. We waren verbaast van sommige aanbevelingen: sint-jacobsnoten, ossenhaas, zeebaars, kalfszwezerik, en andere zeer goede producten. Zelf probeerden we de Carpaccio van eend met ganzenlever, de klassieke rundscarpaccio, de mosselen, het konijn en als specialiteit de Jambonneau, een warm zacht gegaard hammetje. Het interieur is zeer simpel en het personeel is vriendelijk. Dit is een uitstekende plaats om van een biertje en gerechtje te genieten.
Previous restaurant article: Restaurant Aen de Kerck van Melveren, Sint-Truiden
Return to main page
Tidak ada komentar:
Posting Komentar